Klubbens medlemmar bygger bryggbåt

Bli medlem

Hurra, klart du ska bli medlem hos oss :-)

Bli medlem i SUP for Life Lomma

Medlemsavgiften för 2022 är: 

Junior (upp till 16 år): 250 kronor 

Senior  (från 16 år): 350 kronor 

Familj (2 vuxna och 2 hemmahörande barn): 500 kronor 

Som medlem har du möjlighet att hyra en brädplats i vår container. Det första du behöver göra är att sätta upp dig i kö genom att maila intresse till supforlifelomma@gmail.com. Information om du fått plats släpps i april varje år. Hyra av brädplats: 1250 kronor 

För att bli medlem så fyller du/ni i medlemsansökan här på hemsidan och betalar in medlemsavgiften till Swish-nr: 1231023563 eller på bank giro 5622-7101.

När du blivit medlem så kila snabbt in och gå med i vår Facebook grupp för våra medlemmar och såklart följ våra upptåg på Facebook och Instagram

Klubbens org. nr: 802532-8132Swish Supforlife

Medlemskap

Klass
Klass person 2
Klass person 3
Klass person 4
Adress
Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.